Ryhmät ja erikoisopastukset

Taidekoti Kirpilä on avoinna ryhmille aukioloaikojen (ke 14–18 ja su 12–16) lisäksi sopimuksen mukaan myös muina aikoina. Vierailu sisältää noin 60 minuutin pituisen opastuskierroksen. Yhdelle opastuskierrokselle mahtuu enintään 20 henkilöä. Tätä suuremmat ryhmät varaavat kaksi opasta/opastusta, jolloin opastuksen hinta on kaksinkertainen. Yhden ryhmän vähimmäiskoko on noin 8 henkilöä, jos vierailu tapahtuu aukioloajan ulkopuolella.

Kevään 2017 uutuutena opastuksen voi tilata myös queer-näkökulmasta tarkasteltuna, jolloin kokoelmaa katsellaan vinon katseen avulla, heteronormatiivisia konventioita purkaen.

Hinnat

Taidekoti tarjoaa myös lapsille suunnattuja opastuksia sekä selkokielisiä opastuksia. Näiden kierrosten kesto on noin 45 minuuttia. Opastukset ovat maksuttomia koululaisryhmille sekä työvoimapoliittisten suomen kielen kurssien ja kotoutumiskoulutusten opiskelijaryhmille, jotka saapuvat taidekotiin yhdessä opettajansa kanssa. Käynti Kirpilässä sopii kotoutumiskoulutuksen loppuvaiheisiin tai ryhmille joilla on vastaava kielitaito.

Mikäli ryhmä jättää saapumatta varaamalleen kierrokselle, eikä opastusta ole peruttu viimeistään viikkoa ennen sen sovittua ajankohtaa, perimme varauksesta 45 euroa.

Ryhmäkäyntitiedustelut ja varaukset:
taidekoti(at)skr.fi tai 050 351 4337

webres 0087 KIRPILA 2016 01

Kuva: Riitta Supperi